Thanks, No Sugar
 
 
1
1

Thanks, No Sugar is ons antwoord op de vraag naar comfortabele stoelen en banken voor grote ruimtes, zoals lobby’s, lounges, foyers en wachtruimtes. Deze meubelen moeten slijtvast zijn, weinig onderhoud vragen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Het zitcomfort is daarom niet gezocht in stoffering maar in een zachte schommelbeweging. Hiervoor is een optimale verhouding tussen radius en zitpositie gevonden.

Specificaties
Schommelbank specs
Schommelbank specs

Afmetingen
L 0.60 m, B 1.10 m, H 0.90 m

Thanks, No Sugar wordt gemaakt van een lichte houtsoort (populieren FSC) en aan de zijkanten bekleed met een laminaat, waarvan de gebruiker zelf de kleur, de structuur en het dessin kan bepalen.

Sinds kort kan het meubel ook gemaakt worden van gebruikt betonplex, het plaatmateriaal dat na het storten van beton in de afvalcontainer verdwijnt. Omdat alleen de schoongesneden kopse kant in beeld komt en de zijkanten worden bekleed met een HPL, is het niet te zien dat het van afgeschreven materiaal is gemaakt.

Dagboek

Mei, 2017

De twinseater Thanks, no Sugar is geselecteerd voor een presentatie in de spotlights op het speciale Elisabeth Strouven platform van DesignDay 2017.

Schommelbank dagboek

Apr, 2014

Thanks, No Sugar geëxposeerd in Milaan, in Spazio Tuttobene, tijdens Salone del Mobile 2014.

Schommelbank dagboek

Mei, 2013

Thanks, No Sugar opgenomen in Furniture Served. Chief curator Oscar Ramos Oroczo: ‘With many thousands to choose from, we look for work that promotes new thinking in its industry.”

Schommelbank dagboek

Mei, 2013

Thanks, No Sugar geëxposeerd op Design Day, de Euregionale designmanifestatie in Maastricht.